Καρπάθιοι υποψήφιοι στις Δημοτικές Εκλογές του Δημ. Πειραιά

Posted by on May 13, 2014 in Πειραιάς | No Comments

Hits: 619

 

Στις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 συμμετέχει, για πρώτη φορά, ένας μεγάλος αριθμός Καρπάθιων υποψηφίων για το Δήμο του Πειραιά. Όλοι τους μέλη του Συνδυασμού, «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

Είναι οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

 
1. Νίκος Κωστή Παπαμανώλης, στέλεχος του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και  Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, από την Όλυμπο.   
2. Φωτεινή (Τίνα) Σεβδαλή, φαρμακοποιός, από τις Μενετές.
3. Φωτεινή (Φαίη) Ηλία Χαλκιά – Γιατράκου, δικηγόρος, από τις Μενετές.
4. Γεωργία Χατζημανωλάκη-Τσαγκάρη, μουσικός, σύζυγος του εξ Απερίου συμπατριώτη μας Ανδρέα Μιχ. Τσαγκάρη.
 
και 
 5. Ειρήνη Νικολάου Πρεάρη – Καραγιάννη, το γένος Μαραγκού, λογίστρια, από την Όλυμπο
ως υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Πειραιά. 

Η χρονική συγκυρία είναι εξαιρετική για να εκπροσωπηθεί επί τέλους η Καρπαθιακή παροικία στο Δημοτικό Συμβούλιο του Πειραιά με τον τρόπο που της αξίζει.

Όλοι οι υποψήφιοι είναι άξια παιδιά της που τιμούν με την παρουσία τους το όνομά της χρόνια τώρα στην Πειραϊκή κοινωνία. Γι αυτό και οι Καρπάθιοι του Πειραιά ενωμένοι τους στηρίζουν!

Οι πάνω από 3.000 Καρπάθιοι δημότες του Πειραιά έχουν την απαραίτητη εκλογική δύναμη για να τους καταστήσουν όλους μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Η ΠΑΡΟΙΚΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ!

 

Η παραπάνω αναμνηστική φωτογραφία κατέγραψε την επίσκεψη των υποψηφίων στη φιλόξενη εστία του Συλλόγου Ολυμπιτών Καρπάθου στον Πειραιά “Η ΔΗΜΗΤΡΑ”. Ο Γιώργος Σεβδαλής εκπροσώπησε την αδελφή του Φωτεινή Σεβδαλή, που απουσίαζε λόγω της συμμετοχής της σε παράλληλη εκδήλωση.