Οι ραδιοφωνικοί ήχοι της Καρπάθου ακόμη πιο κοντά!

Views: 1964

Με ιδιαίτερη χαρά θελουμε να ανακοινώσουμε τη διάθεση της δωρεάν εφαρμογής  kplayerΠρόκειται για  Δέκτη Καρπαθιακών Ραδιοφωνικών Σταθμών του διαδικτύου. Η εφαρμογή  επιτρέπει σε όποιον θέλει να “συντονιστεί” σε έναν από τους τρείς (μέχρι στιγμής) ραδιοφωνικούς σταθμούς της Καρπάθου που εκπέμπουν στο διαδίκτυο μέσω streaming. Σταθεροί υπολογιστές, tablets, και κινητά τηλέφωνα, μπορούν να κάνουν χρήση της εφαρμογής.

Η εφαρμογή  εξελίσεται και βελτιώνεται, και θα συμπεριλάβει  οποιοδήποτε άλλο ραδιοφωνικό σταθμό σχετίζεται με την Κάρπαθο και εκπέμπει στο διαδίκτυο.

Ο kplayer επιτρέπει να “αλλάξετε σταθμό” όπως τον παλιό καλό καιρό, απλά αγγίζοντας ένα εικονίδιο με το όνομα του κάθε σταθμού. Ταυτόχρονα αλλάζει και η ταπετσαρία με ένα σχετικό θέμα της Καρπάθου ανάλογα με το σταθμό που επιλέξατε.

Η εφαρμογή βρίσκεται στο: http://player.karpathos.net/ και είναι συμβατή τόσο με προσωπικούς υπολογιστές όσο και με εφυή κινητά (smart phones – android – apple). Απαιτεί  ένα σύχγρονο “φυλλομετρητή” (browser) που υποστηρίζει HTML5 (π.χ. Safari, Chrome, Firefox, Internet Explorer 11, Edge).

Πολύ εύκολα μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στην Οθόνη του κινητού σας ακλουθώντας τις οδηγίες

Θα χαρούμε πολύ να λάβουμε τα σχόλια σας, υποδείξεις ή ιδέες, ακόμη και ένα “αρέσκω” (like) στον παρακάτω σύνδεσμο.

— Μανόλης Μ. Τσαγκάρης